top of page
Zoeken

Chaos & Rust, het is er allemaal….

Het werd ons al snel duidelijk dat het tijd kost om deze nieuwe plek helemaal eigen te maken. Ik wilde van alles en het liefst gisteren, maar zo werkt dat natuurlijk niet. Iedere dag opnieuw bekijken wat de dag ons brengt. En soms zijn het chaotische taferelen en op andere dagen is er vooral rust. En tijd om te zien wat er is en om van te genieten.


Nooit af….

De meubels voor de ruimte staan. En nu ook een heerlijke bank om op te vertoeven. Als eyecatcher het mooie logo van mos hangt aan de muur. Maar het is nog niet af. De koffiecorner en afwerking wanden volgt in augustus. De gastenkamer dat tevens gebruikt kan worden als breakout room is bijna af. Met dank aan Lend’r Houtbouw. En de badkamer was een strakke operatie uitgevoerd door IMP. Nog een belangrijk onderdeel: het plafond. Stucad

oors zijn gewoon hartstikke druk. Zo zijn er nog vele ‘projectjes’ die nog gaan gebeuren de komende tijd. En buiten? Het onderhoud van het terrein dat is echt nooit af. We kunnen er al bijna een boek over schrijven. Ah een leuk boekje met deze titel bestaat al….Vergroenen

De vergunning voor de zonnepanelen is binnen en binnenkort is de eerste stap om te verduurzamen dan ook gezet.

Veelbelovend zijn ook de tuinontwerp(en) van May&June. We willen heel graag ‘stenen’ inleveren om meer diversiteit te creëren en te bieden aan de gasten met een ‘eetbare’ tuin en een echte struintuin. Met de eerste gaan we direct aan de slag. De tweede moet nog even op zich laten wachten nu onze ‘eerste gasten’ zijn gearriveerd. Paard Jewel en pony Afke zijn de komende maanden de nieuwe bewoners van de stal, de paddocks en de paardrijbak.


Bed & Business / Workation:

Het is mogelijk om bij ons te overnachten. GreenAnn is daarmee een fijne Bed & Business waar je full focus aan bijvoorbeeld je bedrijf, project, studie kunt werken. En om er een echt relaxte workation van te maken, bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van hottub, zwembad en/of sauna. De eerste proefslapers staan geboekt voor eind augustus. https://www.greenann.nl/overnachten


Samenwerking

Al een tijdje volg ik Meetables en volgen zij GreenAnn. Begin juni zijn Jacintha en Mickey op bezoek geweest. Meetables heeft een aantal bijzondere, unieke vergaderlocaties in haar portfolio, waar GreenAnn goed bij aansluit. Wij hadden een fijne connectie met elkaar en vertrouwen dat wij elkaar kunnen versterken. Vanaf september gaan we dan ook met elkaar samenwerken!


Er is nog veel werk aan de winkel om GreenAnn per september te openen. We gaan ervoor. Wil je zelf een kijkje komen nemen, dan ben je uiteraard van harte welkom.Wat is GreenAnn:.

Een heerlijke plek waar we je ontvangen met warmte en enthousiasme. We zorgen ervoor dat de organisatie van jouw bijeenkomst, vergadering, training of heisessie op rolletjes loopt. Met persoonlijke aandacht. Kleinschalig en exclusief.

Ontmoeten in het groen.


コメント


bottom of page