top of page
Zoeken

Het nieuwe jaar is weer volop begonnen

Het nieuwe jaar is gestart. En hoe? Met prachtig winter weer. Op naar vele mooie ontmoetingen in het groen met volop buitenweer. Dit jaar gaan we binnen en buiten nog meer met elkaar verbinden. Ik hoop je dan ook te begroeten bij GreenAnn.


"Een heerlijke plek waar je wordt ontvangen met warmte en enthousiasme. Wij zorgen ervoor dat de organisatie van jouw meeting, workshop of teamsessie op rolletjes loopt. Met persoonlijke aandacht. Kleinschalig en exclusief."Ontwikkelingen bij GreenAnn

Mijn locatie heeft een fantastisch landelijk uitzicht en het is dan ook heerlijk om naar buiten te gaan. Een weids uitzicht geeft dan ook een weids inzicht zeg ik altijd.  Wij hebben laatst een terrasoverkapping geinstalleerd waardoor je nog eerder lekker kunt genieten van het buiten zijn. Want de lamellen geven niet alleen meer schaduwplekken, maar de overkapping geeft ook beschutting tegen wind en zelfs regen.


Daarnaast gaan wij dit jaar onze buitenruimte renoveren tot een all-year-round geschikte break-out room. Waar je heerlijk en comfortabel uiteen kan gaan als groep, maar ook even terug kunt trekken om te werken. Wie weet wordt het ook de perfecte plek om te dineren!Na een fantastische workshop bij "de Smaken van Buiten" te hebben gevolgd, worden er straks zeer fijne gerechten bereid op onze nieuwe Black Basterd. Op naar het 'ik-ben-buiten-weer'! Er is nog zoveel meer te beleven bij ons.


Beleving GreenAnn

Het blijft zo fijn om te horen dat wanneer men bij GreenAnn binnenkomt dat het zo'n prachtige locatie is. En dat gedurende de dag de eerste indruk ook nog eens bevestigd wordt. Hoe mijn gasten deze buitenplek beleven. Dat is een dankbaar gegeven.


ComplimentenEen van mijn eerste gasten van dit jaar vroeg of ze mij een compliment mocht geven. Ja zeker, graag zelfs antwoordde ik. "Alles is hier prachtig, maar jouw gastvrouwschap maakt het helemaal bijzonder". 


Vorig jaar is een prachtig filmpje gemaakt dat een heel mooi beeld geeft van de beleving van de plek. En ja hier zie je hoe persoonlijk mijn locatie is. Dat wat ik belangrijk vind. Bekijk het zelf: https://www.greenann.nl/de-plek of https://youtu.be/yaoD0xSHzPA 


Groen Centraal

Duurzaamheid is een zeer actueel thema bij vele vergaderlocaties. Dat is het ook altijd al geweest bij GreenAnn. Dat zit hem uiteraard in de producten die geserveerd worden en die in de locatie gebruikt worden. En ook in de partners waarmee we samenwerken. Daarnaast staat biodiversiteit met de bloemenweide centraal op ons terrein. Dit jaar hoop ik een partner te vinden om een grote moestuin op te zetten. 


Duurzame Dienstverlening

Om zoveel mogelijk te voorzien in eigen energie hebben wij 53 zonnepanelen. Hiermee kunnen we met een gerust hart de airconditioning, die soms nodig is, aanzetten. En wat te denken van onze laadpaal waar 2 auto's elektrisch kunnen laden? En niet iedereen hoeft op locatie aanwezig te zijn wanneer je de camera aanzet om hybride te vergaderen. En reis je met het OV, dan halen wij jou op van een treinstation in de buurt.

Comments


bottom of page