top of page
Zoeken

GreenAnn 1 jaar!

GreenAnn bestaat 1 jaar! Op 1 september 2021 was de eerste officiële boeking voor GreenAnn! Het proefdraaien met een ‘echte’ workshop met gasten en catering hadden wij die week ervoor al gehad. Ik weet het nog als de dag van gisteren. Het was een vergadering in de middag en ik zat vanaf 13.30 uur klaar. En de klant kwam maar niet. Mijn eerste gedachten waren: 'Nou die hebben er ook geen zin in' en 'Komen ze wel, heb ik mij niet vergist?'. Het kwam allemaal goed. De meeting bestond voornamelijk uit mannen en een vrouw die aan ‘het hoofd’ stond. Samen met die klant zaten we te prutsen met het projectiescherm. Uiteindelijk moest ik mijn man Robert erbij halen. Nu lachen we er om. Want ja, deze dame en dit bedrijf zijn nog vaak terug geweest en zijn het mijn meest trouwe gasten… In deze GreenSpire

  • Mijn persoonlijke motivatie over leven volgens groene waarden

  • Groene plannen voor de toekomst

  • Nu bij GreenAnn


Leven volgens groene waarden Als eerste is mijn naam, Annet Groen, een inspiratiebron om te leven volgens groene waarden. Daarom hebben wij exact 1 jaar geleden de deuren geopend van GreenAnn. De dromen en plannen waren er natuurlijk al eerder. Inspireren om een beetje groener weg te gaan als je bij GreenAnn geweest bent. Poeh dat is best een flinke belofte voor deze dame die zelf nog aan het begin staat van dit proces. Ik was echt een groentje als het gaat om wat ik zie als groener worden. Gelukkig heb ik het afgelopen jaar heel veel geleerd.


Rondom groen Duurzaam zit hem voor mij ook in de manier van tuinieren en zorgen voor eigen voedsel. Rondom de locatie is er genoeg ruimte voor een moestuin en een voedselbos met bomen en struiken. Appel- peren- en walnotenbomen zijn er trouwens al. Daarnaast hebben we plannen om veel bloemen te zaaien voor meer biodiversiteit in de tuin. Voor het ultieme effect zijn er kippen die lekker los lopen en verse eitjes geven. Genieten van het groen Het gaat bij GreenAnn ook om te genieten van het groen. Binnen het buiten beleven. Dus gebruiken we natuurlijke materialen. Zodra het kan, doen we lekker de deuren open. Buiten kunnen loungen, eten & drinken en bij een houtvuur zitten. Zicht op de weilanden. Weids uitzicht voor groots inzicht. Stap voor stap groener worden Ah dat is hoe ik GreenAnn voor mij zie. Met comfort en warme, luxe uitstraling. Daar werken we elke dag aan. Een proces zal het zijn - groener worden - stap voor stap.


Nu bij GreenAnn 🍃 Heerlijke taartjes bij de koffie met appels en peren uit de eigen boomgaard omdat we jarig zijn. 🍃 Voor de ontspanning is er een jeu de boules baan 🍃 Hybride vergaderen is nog beter met uitstekende beeld- en geluidsapparatuur 🍃 Er kan, indien gewenst, ter plekke betaald worden


Comments


bottom of page