top of page
Zoeken

De contouren van GreenAnn


Mijn hoofd loopt over van ideeën en dromen wat ik allemaal wil gaan doen met GreenAnn. Vooral hoe gaan we GreenAnn van binnen en buiten vorm geven? Gericht op inspiratie, comfort en gastvrijheid. Buiten beleven ook als je binnen bent. Waar kwaliteit en stijlvol zeker naar voren komen.


Naar de tekentafel om de mogelijkheden van de ruimte tot zijn recht te laten komen.

Ondertussen was ik in de weer met collages voor het interieur. Deze ideeën deelden we met Lieke Vingerhoed van het interieurburo By Thimble. Zij heeft van onze input, de waarden en huisstijl van GreenAnn een ontwerp van gemaakt. Een prachtige presentatie van hoe wij iets speciaals van de locatie binnen kunnen maken. Hier vind je een paar indrukken. Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt. De uitwerking van de voorstellen volgen binnenkort in een 3D ontwerp.
GreenInn: Logies / B&B

In mijn allereerste ideeën voor GreenAnn wilde ik een locatie met logies aanbieden. Maar nadat wij het object in Nijkerkerveen gekocht hadden, wilde ik toch eerst bekijken of een serre aanbouw een verrijking zou zijn en daarin te investeren. Al mijn pinterest foto’s van mijn droomplek hadden tenslotte zo’n aanbouw. Maar toen ik een aantal weken geleden zag dat mijn inspiratie locatie Roots haar gastenverblijf met locatie ging promoten als business B&B kreeg ik twijfels. Wilde ik in mijn dienstverlening ook niet de mogelijkheid tot logies aanbieden? Waarom zouden we niet van de ruimte boven de locatie een gastenkamer (B&B) gaan maken (GreenInn…)? Een fijne plek om te overnachten voorafgaand aan jouw bijeenkomst, of wanneer je meerdere dagen bij GreenAnn verblijft. Om jezelf, jouw project, businessplan of boek alle ruimte & tijd te geven.


Binnen & Buiten

De komende tijd gaan we stappen nemen om de inrichting voor te bereiden (en in te kopen). Waar nu de verbouwing van de ‘zolder’ tot volwaardige gastenkamer bijkomt. En dan verder met ‘buiten’ en de tuin vorm gaan geven.


Een belangrijk thema voor mij is ‘vergroenen’. Wat gaan we doen om te verduurzamen? Hierin ben ik echt nog een groentje, maar ik wil heel graag dat er meer zelfvoorzienendheid komt. Zonnepanelen, biodiversiteit in de tuin, moestuin, voedselbos….en de lijst wordt langer en langer. Niet alles kan in een keer. Stap voor stap bekijken wat mogelijk is.

Maar nu eerst verhuizen! Na 14.5 jaren in Amersfoort Vathorst gewoond te hebben, gaan we vanaf maart tijdelijk wonen in een huis van Allurepark ‘t Eekhoornnest in Soest. En dan op 28 mei krijgen wij de sleutel van ons fantastische huis aan de Buntwal in Nijkerkerveen!


Over GreenAnn:

“GreenAnn wordt mijn unieke accommodatie voor trainingen, vergaderingen, hei- coaching- en werksessies en (hybride) bijeenkomsten. Een kleinschalige (tot 20 personen), exclusieve (zakelijke) locatie in het groen waarbij ontmoeten, inspiratie en groei centraal staan. Een prachtige rustige buitenplek centraal in Nederland met uitzicht, persoonlijke aandacht en service.Comentários


bottom of page