top of page
Zoeken

De zomervakantie staat voor de deur….

Wat een groot aantal mensen heb ik op mijn locatie mogen mogen ontmoeten in het groen. En wat een variëteit aan bijeenkomsten van heisessies, persoonlijk ontwikkel trajecten, brainstorms, coaching, tv-opnames met ontbijt, borrel, diners, overnachtingen. Het was nooit hetzelfde en absoluut geweldig om te doen.


En dan staat de zomervakantie alweer voor de deur. Een paar weken om op te laden, de tuin de aandacht geven die het verdient (en vooral nodig heeft) en ook om met het gezin op vakantie te gaan. De volgende uitbreiding van de tuin is in volle gang begonnen. Het grondwerk is klaar, de contouren zichtbaar (en de paardenbakken verdwenen). Er is een natuurlijke vijver, het mengsel voor de bloemenweide besteld, er komt nog meer groen als gras. En een jeu de boules baan zodat er op locatie altijd een activiteit voor handen is. Het is zo’n groot oppervlakte dat dit in de loop van de tijd een heerlijke struintuin gaat worden.

Hybride vergaderen

En na de zomer’stop’ is het nog beter mogelijk om hybride bij GreenAnn te vergaderen. Want een super camera met geluid is onlangs geïnstalleerd door het Samsung Business Center. Iedereen in de ruimte is nu met uitzonderlijke beeldkwaliteit te zien en ook te horen. Doet iemand op afstand met de meeting mee dan kunnen we dat goed faciliteren. Want corona is nog niet verdwenen….Het is nu mogelijk om de dag voorafgaand al je teams-meeting op afstand klaar te zetten. Hoe dat werkt? Dat leggen we je graag uit.


Op naar een heerlijk najaar waar alweer vele (terugkerende) gasten geboekt staan.


Comentarios


bottom of page