top of page
Zoeken

En toen was het jaar alweer ten einde….

De tijd van reflecteren en vooruitkijken is aangebroken. De donkere dagen voor kerst zijn (bijna) voorbij. De winter is begonnen en dat gaf afgelopen week prachtige plaatjes op. Daar was ik ook wel aan toe.


Dankbaarheid is waar ik dit jaar volop aan terug wil denken. Aan dat wij hier als gezin mogen wonen. Dat we een plek gecreëerd hebben waar we mensen mogen ontvangen in een warme, landelijke en rustige omgeving. Dankbaar voor alle mensen die zo enthousiast gereageerd hebben op GreenAnn. Ook dankbaar voor jou.


Het jaar eindigt helemaal niet zoals ik het wilde. De corona maatregelen hakken er bij een locatie als de mijne goed in. Wat en hoe het nieuwe jaar gaat brengen? Er zijn genoeg ideeën en initiatieven. Deze gaan we verwerken in een mooi jaarplan. Vol goede moed vooruit. Op naar ontmoetingen in ‘t groen. Nu mijn eerste gasten (de paarden) weg zijn, is er zoveel ruimte voor meer ‘groen’. We beginnen met een ‘eetbare’ tuin dan een ‘struintuin’, bomen vernoemd naar onze gasten en partners. En hopen dat er dan nog budget is voor grootse veranderingen.


Nu wens ik je hele fijne feestdagen en een heel goed 2022 in goede gezondheid.

Op naar een nieuw jaar om te ontmoeten, te groeien, te bloeien.

Vol avonturen en mogelijkheden.


Tot ziens!Comments


bottom of page