top of page
Zoeken

Het gaat beginnen

En dan is het september. De maand dat GreenAnn open gaat, dat er gasten komen. En vele projectjes later, staat mijn locatie er. Het is gewoon erg mooi geworden. Aan de ene kant lijkt het vanzelf gegaan te zijn, maar oh wat heeft het hoofd en lijf overuren gemaakt.

En nog steeds….


De eerste proefslapers zijn geweest, de eerste proefgroep en ook de eerste ‘echte’ boeking! Zeer positieve geluiden en ook zeker aandachtspunten die ik zelf gezien en ervaren heb. Dat is ook juist de bedoeling. De aanvragen komen binnen. Maar zo snel als ze komen, gaan ze er ook soms weer uit. Of het is op een dag dat de locatie al bezet is. Als je maar een ruimte hebt, dan merk je pas hoe kwetsbaar je bent. Dat vergt ook een andere benadering in je bedrijfsvoering en contact met je klanten en leveranciers. Interessant. Mijn ontwikkeling en die van mijn bedrijfje. Ik ben benieuwd waar het mij gaat brengen.


Partner….

In mijn vorige update noemde ik al dat GreenAnn een partner locatie van Meetables is geworden. Het fijne contact dat ik met Jacintha en Mickey heb, geeft mij veel handvatten. Aanvragen, systemen, communicatie, bedrijfsvoering, catering, inspiratie van andere locaties. Vorige week is er een fijne nieuwsbrief over GreenAnn uitgegaan. Dat heeft de zichtbaarheid een goede boost gegeven.Proberen & Vernieuwen

Vooral op het vlak van eten & drinken is het proberen. Het cateringbedrijfje Wit-Lof gaat de komende tijd een deel van de lunches invullen, ben ik in gesprek met Kookbeleving voor 3-gangen diners en met Sportivate voor activiteiten. En heb ik de eerste healthy powerballs van Juices&Bites gehaald. Fotograaf Michiel Ton heeft onlangs foto’s gemaakt en zeer binnenkort wordt de website hiermee vernieuwd. De flyer staat klaar om naar de persen te gaan. En zo blijven we proberen en vernieuwen.


Boomgaard:

Voor alles is een eerste keer. En dat geldt vooral voor onze tuin en dieren. Onderhand horen de paarden en de hanen&kippen gewoon bij ons dagelijkse leven en hebben we een redelijk ritme met het onderhoud van de tuin. Maar nu hebben we ook een kleine boomgaard met appel- en perenbomen. En september is de maand van het oogsten. Mocht iemand zin hebben om zijn eigen maaltje te plukken is van harte welkom. Wie weet is de mobiele fruitpers een idee (als we meer dan 100 kilo ‘geschikte’ oogst hebben) voor eigen sap taps! Mocht je tips hebben, geef ze dan gerust aan mij door.GreenAnn - Ontmoeten in het groen.

Een heerlijke plek waar we je ontvangen met warmte en enthousiasme. We zorgen ervoor dat de organisatie van jouw meeting, workshop of teamsessie op rolletjes loopt.

Met persoonlijke aandacht. Kleinschalig en exclusief.

Bình luận


bottom of page