top of page
Zoeken

Keuzes voor GreenAnn

Deze week waren we precies op de helft. Dat we in onze tijdelijke woning zitten tot de verhuizing naar ons nieuwe huis in Nijkerkerveen. De locatie voor GreenAnn. Vanaf eind mei gaan we dan aan de slag om te zorgen dat we de deuren vanaf 1 september openen.


Het afgelopen jaar is mij vaak de vraag gesteld of de corona ontwikkelingen mijn plannen om een vergaderplek te beginnen, veranderd hebben. Het antwoord is altijd ‘nee’ geweest. Want ik geloof in persoonlijke ontmoetingen en het fysiek samenkomen en dat dit weer volop mogelijk is in het najaar. Maar wie had nu gedacht dat het zo lang zou duren? En wie had gedacht dat we in een omgeving zouden terecht komen van testen en vaccinatie- (paspoorten)? Het lag in ieder geval niet in mijn lijn der verwachting dat ik zovele dagen in de week in deze woonsituatie met een hond, een man en twee kinderen zou zitten! Dat is allemaal maar relatief natuurlijk. Daar zijn prima afspraken over te maken.


Natuurlijk heeft corona invloeden. Op heel veel vlakken zowel privé als zakelijk. Het treft iedereen. Nu zitten wij midden in het maken van veel keuzes voor GreenAnn. Wanneer je niet overal zomaar makkelijk binnenstapt om te kijken, kennis te maken, te ontdekken, moet je bijna vanaf papier en veelal vanaf je scherm al een bepaalde richting kiezen. Gelukkig mochten wij gisteren een kijkje nemen in de showroom van Mobitec. Hieronder vind je een aantal foto’s van hun materialen die wij daar zagen.


Nu is het vooral wachten op offertes: van de meubels, interieurbouwer, zonnepanelen, loodgieter, timmervrouw, en zo kan ik het rijtje nog wel even aanvullen. Dan kunnen we echt kiezen. En ook weer verder met de volgende items die aangeschaft moeten worden. En tjonge we zijn er nog lang niet. Maar het is natuurlijk een geschenk om hiermee bezig te kunnen en mogen zijn!


Tarieven, Arrangementen, Overnachten & Reserveren:

De afgelopen tijd ben ik bezig geweest met het samenstellen van de arrangementen en tarieven voor Greenann. Je kunt nu direct vanaf de website aangeven dat je wilt reserveren vanaf september. De mogelijkheden tot overnachten zijn ook toegevoegd: Work & Sleep / Bed & Business / 24-kantoor / Workation. Het wordt tijd deze arrangementen van de daken te schreeuwen dus check de site nog even: https://www.greenann.nl/


Uitzoeken, Uitrekenen, maar vooral ook nog even Uiterst genieten de komende weken van ‘onze fantastische achtertuin’; de Korte Duinen van Soest.Wat is GreenAnn:.

Een inspirerende plek waar we je ontvangen met warmte en enthousiasme. We zorgen ervoor dat de organisatie van jouw bijeenkomst, vergadering, training of heisessie op rolletjes loopt. Met persoonlijke aandacht. Organiseer jouw bijeenkomst midden in het groen! Op een plek waar je kunt ont-moeten.

Hier beleef je buiten ook als je binnen bent.


bottom of page