top of page
Zoeken

Mijn verhaal: GreenAnn

Bijgewerkt op: 12 jan. 2021

Als kind wilde ik altijd al graag een “hotelletje” starten. Maar mijn ouders vonden dat ik eerst maar eens werkervaring in de horeca moest opdoen om erachter te komen of ik het wel echt wilde. Nu realiseer ik deze droom: ontmoeten in het groen. "Groen, de kleur van de natuur & het leven." Genieten van het groen Ik groei op in een ondernemersgezin in een dorpje net buiten de stad Groningen. Voor en achter ons huis kilometers aan weilanden. Graag ging ik in mijn eentje of met een vriendje/vriendinnetje erop uit: de natuur in. Zelfs mijn studentenhuis(je) in de Grachtstraat in Groningen en later met mijn gezin aan de rand van Amersfoort koester ik het mooie groene uitzicht van ons huis. Het voedt mij. Bij elke lastige gebeurtenis in mijn leven, ga ik voor het raam zitten om te overdenken, te reflecteren, maar ook juist om vooruit te kijken.Naïef avontuur Ondanks mijn wens om een hotelletje te starten, ben ik in het eerste deel van mijn werkende leven vooral bezig met marketing en communicatie. Totdat mijn man Robert en ik voelen dat we niet voor eeuwig “op kantoor” willen werken. In 2006 besluiten we het roer om te gooien: we starten als franchisenemers een Pitch&Putt golfbaan, inclusief horecagelegenheid. Deze vorm van horeca bleek niet bij ons te passen. Ondanks enthousiasme en ondernemersdrang strandt dit avontuur en besluiten we onze jobs op kantoor weer op te pakken. Wat wil ik nu echt? Het kantoorwerk bevalt Robert prima; mij niet, dus ik besluit een loopbaantraject te gaan doen. Daar komt het stuk hospitality wederom bovendrijven. Ik kom in contact met Marielle Sijgers van Seats2meet. Ik ga hier ‘oriënterend’ werken. De visie van waaruit daar gewerkt wordt, is een openbaring voor me: delen uit overvloed, verbinden en openstaan voor de ontmoeting met een ander. Een andere, ruimere blik op de wereld en op de mensen met kennis, kunde en passies. "Delen uit overvloed, verbinden en openstaan voor de ontmoeting met een ander."


De GreenAnn Meeting Plaza (powered by S2M) wordt mijn ideale werkomgeving, waar ik als zelfstandige in de hospitality en horeca begin onder de naam: GreenAnn. Ik haal ontzettend veel voldoening uit mijn werk. De waarden Connect, Collaborate, Grow worden daar heel helder voor mij. Echter na de overname van Meeting Plaza in januari 2020 wordt het tijd om ‘verder’ te gaan. Ik broed al langer op die droom van me om mensen met elkaar te laten ontmoeten in het groen. In het buitengebied met uitzicht. En dit voelt als een passend moment om deze droom verder te onderzoeken. Ik besluit om nu wél de tijd te nemen om te onderzoeken wat echt bij mij past en om een gedegen ondernemingsplan te maken. Hospitality Hart Voor mij is het spreekwoordelijke ‘wie goed doet, goed ontmoet’ essentieel. Ik geloof heel erg dat je elkaar kunt versterken, dat je veel met elkaar te delen hebt en dat er er daardoor verbindingen ontstaan en je daardoor een betere versie van jezelf wordt. "Wow, wat een heerlijke plek!" Ik vind het vanuit mijn hospitality hart belangrijk dat een gast zich thuis en ontzorgd voelt. Dat er een “Wow, wat een heerlijke plek” ontstaat en dat de gast dankbaar en bevoorrecht is waar hij/zij is zodat er aan het einde van de dag een diepe tevredenheid is. Een plek met volop ruimte zowel fysiek als mentaal, waar diverse mensen samenkomen. GreenAnn: ontmoeten in het groen Ik bied met de GreenAnn een kleinschalige, exclusieve (zakelijke) locatie in het groen waarbij verbinding, ontmoeten, inspiratie en groei centraal staan. Het is een prachtige rustige buitenplek in Nederland met uitzicht, waar persoonlijke aandacht en een hoge standaard van service is. In deze natuurlijke omgeving sta ik als gastvrouw vol in mijn kracht en hoop ik mensen te inspireren een groenere versie van zichzelf te worden. Hier beleef je buiten ook als je binnen bent. "De plek om elkaar te ontmoeten in 't groen!" Kom je bij ons ont-moeten?

Comments


bottom of page