top of page
Zoeken

Op naar een groots en nieuw avontuur!

Hoera! We sluiten 2020 af met het tekenen van de overeenkomst voor een nieuw huis en locatie voor GreenAnn. Op naar een groots en nieuw avontuur! Een heerlijk vooruitzicht.


Op 1 juni 2021 ontvangen wij de sleutel van een prachtig perceel aan de Buntwal 9 in Nijkerkerveen. Vlakbij Amersfoort in minder dan 10 minuten van de snelweg en het station van Amersfoort Vathorst, ben je er. In het buitengebied op de grens met het dorp en de weilanden staat naast het woonhuis een prachtige ‘schuur’ (80m²) met tuin(en) en terrassen waar de kippen los lopen met volop parkeergelegenheid. Dat hoort bij GreenAnn.


De start is gemaakt om te bouwen aan het merk GreenAnn. Daarbij is het merkvizier de leidraad. Afgelopen jaar ben ik bezig geweest met het masterprogramma “mijn gouden gasten bedrijf” van de Droomplekacademie. Ik heb de 12 modules doorlopen, opdrachten gemaakt, persoonlijke feedback ontvangen, online coachingssessies gevolgd met als resultaat mijn droomplek concept en -pilaren. Het fundament voor wat belangrijk is voor mij en mijn locatie staat.


“GreenAnn wordt mijn unieke accommodatie voor trainingen, vergaderingen, hei- coaching- en werksessies en (hybride) bijeenkomsten. Een kleinschalige (tot 20 personen), exclusieve (zakelijke) locatie in het groen waarbij verbinding, ontmoeten, inspiratie en groei centraal staan. Het is een prachtige rustige buitenplek centraal in Nederland met uitzicht, waar persoonlijke aandacht en een hoge standaard van service is. In deze natuurlijke omgeving sta ik als gastvrouw vol in mijn kracht waarmee ik hoop mensen te inspireren een beetje ‘groener’ weg te gaan”.De komende tijd zal in het teken staan om naast de bekendheid van GreenAnn ook de fysieke plek meer vorm te gaan geven. Hoe moet het eruit gaan zien, hoe gaat de indeling plaatsvinden, wat doen we aan de buitenkant? Wat gaan we aanbieden? Het ontwerp en de mogelijkheden plus tarieven volgen in de komende updates. Uiteraard houd ik je op de hoogte en neem ik je mee in mijn proces om vanaf juli/augustus GreenAnn operationeel klaar te hebben.


Want ik geloof dat fysiek ontmoeten in een veilige, natuurlijke omgeving in 2021 mogelijk is:

Green Comfort Connection.

Comentarios


bottom of page