top of page
Zoeken

Verhuisd naar Nijkerkerveen....

En toen was het zover en kregen wij de sleutel van ons nieuwe huis. Wat een overweldigend en emotioneel moment. De vorige eigenaren hadden een fles bubbels, bloemen en een mooie GreenAnn taart voor ons klaarstaan.


Daarna zijn we druk aan de gang gegaan met het voorbereiden en het daadwerkelijke verhuizen en het huis op orde maken. Nou ik kan vertellen dat dat nog niet meeviel. Het was veel en het is toch echt zo groot. Maar het buffelen heeft geloond en zitten wij hier heerlijk aan de rand van het dorp. Nu ik deze update typ hoor ik alleen maar vogels, kraait onze haan en schijnt de zon volop. Wat wil je nog meer?Er is flink werk aan de winkel om per september GreenAnn te openen. Gelukkig hebben we alle offertes binnen en hebben we vele keuzes gemaakt. Vandaag de knoop doorgehakt over de koffie: wij gaan Boot koffie serveren. Eerlijk, kwaliteit met een verhaal en in Amersfoort gebrand. Onze timmerman (vrouw) Lenneke is aan de slag gegaan met het aftimmeren van onze gastenkamer. En hebben wij bezoek gehad van May&June om GreenAnn nog groener te maken met een biodivers tuinontwerp. Voor een gedeelte van het perceel. Helaas niet alles kan, maar wie weet in de toekomst.


We hebben namelijk een fantastische paardrijbak met dito stal en paddock die wacht op een ‘bewoner’. Dus ken je iemand die een stal zoekt, of heb je tips voor mij om hier invulling aan te geven, laat het mij dan weten.


Website:

Nu we hier wonen en alles groen is en mooi in bloei staat, zal de website regelmatig van nieuwe foto’s worden voorzien. In deze update vind je er al een paar. Foto’s die ik zelf maak, maar binnenkort volgen ook foto’s van mijn favoriete fotograaf Michiel Ton. Check dan ook de komende tijd de website.


We nemen de tijd om op deze prachtige plek te landen. En de locatie ons eigen maken. Ik neem je de komende tijd in de vorderingen. Wil je zelf een kijkje komen nemen, dan ben je uiteraard van harte welkom.Wat is GreenAnn:.

Een heerlijke plek waar we je ontvangen met warmte en enthousiasme. We zorgen ervoor dat de organisatie van jouw bijeenkomst, vergadering, training of heisessie op rolletjes loopt. Met persoonlijke aandacht. Kleinschalig en exclusief.

Ontmoeten in het groen.


Comments


bottom of page