top of page
Zoeken

Volop voorjaar...

Wat start de lente mooi. Prachtig weer. De vogels fluiten, ik hoor het paard in de wei hinniken en onze kippen leggen weer eitjes! De eerste groene blaadjes komen weer door. Ik kan echt niet wachten tot alles weer fris groen is. Ik ben dan ook een echt lente-mens….


De uitbreiding van de tuin bij de locatie is klaar. Wat een ruimte is erbij gekomen. Daar kun je heerlijk relaxed overleggen of borrelen. Gewoon genieten van de rust en ruimte om je heen. De extra haard met grillplaat (een bonfeu) is besteld. Nu nog de moestuinbakken vullen en de kruidenspiraal. Wat zal ik daar planten?De tijd voor ontmoetingen in ‘t groen, om te bloeien en te groeien is weer volop begonnen. Het is heerlijk om de mensen weer te zien met elkaar en dan te horen dat de omgeving zo bijgedragen heeft aan de dag. Er staan gelukkig weer vele bijeenkomsten gepland in allerlei vormen. Er zijn dan ook zoveel mogelijkheden. Bijvoorbeeld twee weken geleden waren er gasten voor 2 dagen. Een van de begeleidsters zag de gastenkamer en besloot spontaan haar koffertje uit te pakken en hier te blijven overnachten. Maar ook de Buntwal afstruinen met een vogelbingo-kaart, fun teambuilding activiteiten in samenwerking met Sportivate en het klaarzetten van (e-)bikes voor een heerlijk rondje om de wijngaarden van de Breede Beek en het Hoevelakensebos staan ook in de planning de komende tijd.


De eerste rij met heesters met daaraan gelabeld de namen van de eerste gasten van GreenAnn is gepoot. Dat er nog vele mogen volgen…..


Tot ziens.


bottom of page