top of page
Zoeken

Voor alles een eerste keer


Hoe gaat het met je boekingen? Hoe gaat het met jou en GreenAnn? En wat vinden de gasten ervan? Een buurman liep vorige week langs en zag een groep mensen ontzettend veel lol met elkaar hebben. Het gaat goed.


Een hele diversiteit aan groepen en mensen heb ik al mogen ontvangen. De eerste reactie is altijd wat een prachtige plek en wat een zo’n ontzettend fijne ruimte. En als ik aan het einde van de bijeenkomst nog meer positieve geluiden verneem, dan weet ik dat het echt goed is, dat het werkt, dat het gaat zoals het bedoeld is. Dat mensen hier zich welkom, thuis en ontzorgd voelden.Er zijn nog heerlijke, zonnige, warme dagen geweest. Groepen die niet meer naar binnen gegaan zijn, maar heerlijk aan de grote tafel buiten in de tuin hebben kunnen overleggen. Ook een ideale plek voor de barbeque die daar een paar weken geleden heeft plaatsgevonden. Dan de dames van een netwerkorganisatie uit Amersfoort die overal heerlijk in kleine groepjes elkaar nog beter leerden kennen.


En niet te vergeten de enthousiaste en fanatieke groep die de buurman hoorde en zag. Zij wilden teambuilding activiteiten doen - Fun/Play/Action. Door de samenwerking met Sportivate Business is dat ontzettend goed geslaagd. Onder begeleiding van Jelte Bakker werd een parcours aan spellen uitgezet en werd dit team super gestimuleerd. En wat leent het totale terrein dan ook goed om zoveel te kunnen ondernemen met de gasten.


En zo is er dus voor alles een eerste keer…

Van ontvangst tot afsluiting, van ontbijt - lunch - borrel tot diner en dus activiteiten. Een hoop indrukken en veel om dankbaar voor te zijn. Dit is mijn plek en het wordt steeds fijner. Daarom hieronder nog een paar mooie plaatjes.
GreenAnn - Ontmoeten in het groen.

Een heerlijke plek waar we je ontvangen met warmte en enthousiasme.

Wij zorgen dat de organisatie van jouw meeting, workshop of teamsessie op rolletjes loopt.

Met persoonlijke aandacht. Kleinschalig en exclusief.


Commenti


bottom of page